Efrén Garcia

Efrén Garcia

President

Mobile App Entrepreneur and
Business Developer

Apassionat de les noves tecnologies, innovador i creatiu amb gran experiència en el desenvolupament d’Apps culturals i d’entreteniment premiades internacionalment.

Salutació del President

A la Associació d’Empresaris i Professionals de les Apps de Catalunya treballem conjuntament des de l’any 2013 amb l’objectiu de dinamitzar la indústria de les apps amb la corresponent repercussió social i econòmica al nostre país.

A Catalunya disposem d’un teixit empresarial vinculat a la indústria de les apps molt ric i amb molt de talent, pioners en diferents àmbits de les aplicacions i algunes d’elles amb gran reconeixement internacional. Des de la Associació Catalunya Apps sumem tot aquest coneixement per compartir-lo amb els nostres associats, oferint serveis diversos que ajuden a la competitivitat de les nostres empreses i productes obrint-nos noves oportunitats de negoci. Tot aquest coneixement també el posem a disposició de totes aquelles empreses d’altres sectors que tinguin la necessitat de desenvolupar i crear apps per als seus negocis, productes o serveis. Amb nosaltres trobaran l’experiència i l’assessorament d’experts per ajudar-los a aconseguir els seus objectius en el món de les apps.

Conscients de la importància del fenomen de les apps al dia a dia de les persones mirem cap al futur amb il·lusió per seguir fent créixer la indústria de les apps al nostre país.

Rebeu una cordial salutació,

Efrén Garcia
President de Catalunya Apps